Prezenți la Râmnicu-Vâlcea, la etapa a doua a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane, sportivii legitimați la echipa de lupte de la SCM Dunărea Giurgiu au produs, din nou, surprize plăcute!

Echipa giurgiuveană a participat cu un lot format din 17 sportivi care au avut un comportament foarte bun pe întreaga durată a competiției.La finalul concursului sportivii giurgiuveni au ocupat 2 locuri l , prin Marian Bălăceanu și Marius Cătălin Ciobanu,  4 locuri  ll , prin Carlos Mițoi, Petronel Roată, Alberto Ursaru, Luca Lazăr și Marian Jarcalete. Au fost, de asemenea, și trei locuri III, ocupate de Petrică Roată, Marian Bălăceanu și Doru Andrei Niculae.

Surpriza plăcută pentru lotul giurgiuvean este comportamentul constant, foarte bun a sportivilor Iulian Bălăceanu și Cătălin Ciobanu, care, de la o etapă la  alta, sunt mai serioși în pregătire și rezultatele sunt cele care îi situează pe podium” – ne-a declarat prof. Florin Antonescu, antrenorul însoțitor al echipei de lupte, care este încrezător și speră, după cum ne preciza, ca la etapa următoare, care va avea loc la Făgăraș, rezultatele să fie cel putin la același nivel.