Surpriză! Proiectul de hotărâre privind conferirea unui nou titlu de ”Cetățean de Onoare” al Municipiului a fost amânat chiar la cererea celui propus!

1
146

DSC02080Mult-așteptatul proiect de hotărâre cu privire la conferirea titlului de ”Cetățean de onoare” alesului local din partea ALDE, și anume scriitorului Ionel Muscalu, inclus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Giurgiu de vineri, 3 martie, a fost amânat, chiar la cererea acestuia.

 

Ionel Muscalu și-a argumentat poziția spunând că ar fi mai bine să fie menționate niște criterii mai stricte în Regulamentul de conferire a tilului de ”Cetățean de onoare”, astfel încât să nu mai existe dubii în acest sens.

La rândul său, secretarul municipiului, Petre Roșu, a precizat că cel mai probabil va fi constituită o comisie din cadrul Consiliului Local care să analizeze propunerea în cauză.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Cel mai corect ar fi ca dl Muscalu sa-si reia locul binemeritat la conducerea ANOFM cum era acum cativa ani cand a fost pe nedrept inlaturat din acel post de o anumita grupare de interese obscure. Sau macar la AJOFM . Dar nu suntem siguri ca mai are putere de lupta pentru ca intre timp caracatita s-a expandat. Sus Patria! Jos Mafia!