În perioada 13-15 iulie se va desfășura la GIURGIU a V-a ediție a SUPERLIGII PRIETENIEI, un campionat național de fotbal 5+1 ce reunește echipe din Timișoara, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Brașov, Oltenița, București și 5 echipe giurgiuvene (Forest Bicu, ACS Pro, Energia Remuș, Salvatorii și Șoimii Ghizdaru)! Deși turneu național, ne bucurăm și de prezența a două echipe din Bulgaria.Vă așteptăm să ne susținem împreună favoriții și să demonstrăm că un mic oraș dunărean poate fi o gazdă excelentă!

Competiția începe vineri, 13.07.2018, la ora 16.00 cu o ședință tehnică, urmată de festivitatea de deschidere ce va avea loc pe terenul 2 al Complexului Sportiv ”Marin Anastasovici”; după ora 17.00 se dă startul la fotbal! Până la ora 21.00 se vor juca primele meciuri ale competiției.

Acestea vor fi transmise LIVE și se vor face fotografii; dacă nu puteți ajunge la teren, ne găsiți pe facebook, pe paginile Federația Sportivă Română Liga Prieteniei și pe Liga Prieteniei – Giurgiu.

Sâmbătă se joacă începând cu ora 9.00, iar după ora 20.00 toți particianții se vor bucura de o petrecere pe cinste, având astfel posibilitatea de a se cunoaște mai bine și de a lega prietenii!

Duminică se reiau meciurile, iar finala, care va începe la ora 14.30, va fi urmată de festivitatea de premiere.