O poveste incredibilă se petrece zilele acestea în localitatea Corbii Mari din județul Sălaj. Dacă ar fi subiectul unui film, ar fi de tot râsul, însă, fiind reală, sută la sută, întâmplarea este mai degrabă dramatică.

După ce i-au plecat părinții la munca în Spania, Viorel a rămas singurul tânăr din satul în care a copilărit. Când a împlinit 18 ani, junele a simțit că natura își cere drepturile așa că, pentru a-și găsi liniștea trupească, el i-a cerut mâna vecinei sale, Tudorica, în vârstă de 77 ani, cu care se mai ajuta la orătănii.

Unde s-au cunoscut Viorel și amanta lui, Parascheva…

Toate bune și frumoase până luna trecută când cei doi au fost invitați la înmormântarea unui verișor al Tudoricăi. Aici, pe tot parcursul slujbei, Viorel și-a făcut ochi dulci cu Parascheva, ruda apropiată a defunctului. 

Având „numai” 72 de ani, Parascheva a reușit fără prea mare efort să-i sucească mințile focosului Viorel și, de la cimitir, au plecat ținându-se de mâna, hotărâți ca, după ce se termină procedurile divorțului, să-și unească pe veci destinele.

De la viitoarea soție, tânărul de 19 ani va avea doi copii, o fetița de 55 de ani și un băiețel de 59, dar nu e îngrijorat legat de educația lor, deoarece „sunt o fire foarte deschisă la tot ce este nou și-mi plac enorm copiii”, a declarat Viorel.