ȘTIREA  ZILEI. Un oraș va fi sfințit  cu agheasmă din… elicopter! Episcopul vrea și o exorcizare…!

0
85

Un episcop catolic dintr-un orățel din Columbia, plănuiește să împrăștie de la înălțime apă sfințită peste credincioșii din orașul-port Buenaventura, pentru a-i „scăpa de diavol.”

Rubén Darío Jaramillo Montoya, episcopul din Buenaventura, va folosi în acest scop  un elicopter  al forțelor navale pentru a sfinți orașul-port , de la înălțime, în data de 14 iulie.

„Vrem să ne plimbăm prin Buenaventura cu elicopterul și să dăm cu apă sfințită peste oraș. Să vedem dacă putem exorciza toți demonii care ne distrug portul, pentru că binecuvântarea lui Dumnezeu vine și ne scapă de toate răutățile din stradă”, a spus Montoya la un post local de radio, conform Newsweek.

Buenaventura, cel mai aglomerat port din Columbia, a fost afectat  grav, în ultima vreme, de grupările paramilitare care răpesc, agresează și torturează localnicii. Victimele sunt dezmembrate când încă sunt în viață, iar de multe ori bucăți din trupurile acestora apar aruncate pe țărm.

„Trebuie să scăpăm de rău, să vedem dacă putem readuce pacea pe care orașul a pierdut-o după atât de multe crime, fapte de corupție și trafic de droguri. Va fi o demonstrație publică pentru întreaga comunitate, prin care vom da cu apă sfințită să vedem dacă se opresc toate lucrurile rele și diavolul pleacă de aici”, a  declarat episcopul care dorește o exorcizare a zonei.

(Jurnal)