Scene comice în Târgu – Jiu, unde un hoț a fost prins de un polițist care l-a fugărit în pijama. Polițistul Bogdan Chirițoiu, din Târgu-Jiu, și-a început concediul trezit din somn de țipetele unei femei care tocmai fusese atacată de un tâlhar. „Ce haine… ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama”, povestește polițistul, care a fost amenințat de hoț… cu Poliția.

Bogdan Chirițoiu este ajutor de șef la Postul de Poliție Ciuperceni și luni era prima zi de concediu. Era acasă, în Târgu-Jiu, când a auzit țipetele unei femei.

Imediat am sărit din pat și m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reușit să o smulgă. Am ieșit repede din casă… ce haine… ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama. L-am prins destul de repede”, povestește Bogdan.

Dialogul cu tâlharul:

„Tâlharul: Sun la poliție!

Bogdan: Pai…. sunt polițist!

Tâlharul: De ce?”.

Reprezentanții Poliției Române au postat, pe pagina de Facebook întâmplarea și au completat replica lui Bogdan: „De meserie!”.

Polițistul „erou” este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, din Câmpina, promoția 2012 și a lucrat mai întâi la IPJ Caraș Severin, până în 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni.

Polițiștii din Gorj i-au înapoiat poșeta femeii de 40 de ani, care s-a dovedit a fi vecina polițistului.