Un cal a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. Polițiștii locali se aflau în zonă sesizați de vecini, care erau deranjați de o petrecere, potrivit Mediafax.

Directorul adjunct al Poliției Locale Satu Mare a declarat că polițiștii locali au fost chemați, în noaptea de miercuri spre joi, să intervină la o casă de unde se auzea muzică la volum maxim și deranja vecinii.

Cei care i-au sesizat pe polițiștii locali au spus că în zonă  se afla și un cal. Când a ajuns la casa respectivă, echipajul nu a mai găsit calul, iar vecinii au spus că animalul ar fi  fost dus într-un bloc.

Ulterior, calul a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 al blocului din fața casei.

Despre acest caz , directorul adjunct al Poliției Locale Satu Mare, Sergiu Blaga a avut o declarație extrem de anecdotică :

Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea orașului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a mai spus Blaga.

Bine că omul n-a dorit să îi aducă în dar cumnatului, un elefant sau o girafă…Potrivit Poliției din Satu Mare, a fost vorba despre primul caz în care  un cal a fost găsit într-un apartament de bloc. Te cred și eu…!

Ne întrebăm însă ce  față ar fi făcut polițiștii dacă stimabilul cal ar fi fost găsit bând bere, urmărind vreo telenovelă și fumând ”iarbă”?

(City Zen)