ȘTIREA ZILEI: O femeie de serviciu, pusă de primar să candideze ca să existe un contracandidat, a câștigat alegerile!

0
723

Femeia de serviciu din primăria unei localități din Rusia a fost aleasă primar după ce edilul în funcție, candidat pentru un nou mandat, a pus-o pe femeie să candideze ca să existe doi candidați, așa cum prevede legea, potrivit BBC.

Potrivit sursei citate, pentru că nimeni din sat nu s-a înscris pentru a fi contracandidatul lui Nikolai Loktev, care reprezintă partidul pro-Kremlin Rusia Unită, primarul a convins-o pe Marina Udgodskaya, femeia de serviciu din primărie, să candideze în alegeri împotriva sa.

Surpriza a apărut în momentul în care femeia de serviciu a câștigat alegerile. „El a fost uimit și ea a fost uluită”, a declarat o femeie din localitate.

Asaltată de telefoane pentru interviuri, femeia ajunsă primar nu mai răspunde la telefon și încearcă să evite lumea până la sfârșitul acestei săptămâni, când va fi instalată oficial în funcție.

Într-un interviu dat mai devreme, a apărut copleșită de victorie, descriindu-se drept o „falsă” candidată, care „nu era pregatită” pentru o promovare atât de uriașă, mai arată digi24.ro.

„Nu credeam că oamenii mă vor vota”, a declarat ea pentru canalul de știri Telegram Podyom. „Nu am facut nimic!”, a mai completat femeia.