O doamnă extrem de ambițioasă a reușit un record neobișnuit,  picând examenul de conducere de 771 de ori.

Ghinionista „școlăriță auto” este o sud-coreeană  care în ciuda celor 68 de ani pe care îi are este hotărâtă  să încerce și a 772 oară…

Femeia nu se lasă pană nu își va câștiga dreptul de a conduce mașina, oricât de mult efort implica acest lucru. De altfel, femeia s-a și înscris pentru examenul următor, care va avea loc joi sau vineri și care reprezinta a 772 a încercare de a dobândi permisul de conducere, informează CNN.

Curioasa candidată a reușit să ajungă la această performanță într-o perioadă relativ scurtă de timp. A început să dea examenele în aprilie 2005, pe când vindea produse casnice din ușă în ușă în orașul sud-coreean Jeonju.

Convinsă că își va face treaba mult mai eficient dacă va conduce o mașină, femeia s-a înscris la o școală de șoferi, însă a picat examenul. În următoarea zi l-a susținut din nou. Și apoi din nou… Și tot așa, de 771 de ori, până astăzi.

Cu speranța neafectată de eșecurile repetate și refuzând să tragă vreo concluzie în legătură cu abilitățile de șofer pe care le-ar avea sau nu, femeia a continuat să susțină examenul până când a ajuns la acest trist record mondial.

Polițiștii care s-au ocupat cu „examinarea repetata” a curiosului candidat la titlul de șofer au estimat ca femeia a cheltuit peste 3.000 de dolari numai pe taxele de înscriere în examene.

Un reprezentant al poliției locale a declarat că dacă la început femeia susținea examenele în fiecare zi, acum ea nu o mai face decât o dată pe săptămână. Ce vreți, vârsta…!

(Jurnal)