FOTO: Așa arată tânăra asistentă care a îndrăznit să-și trateze bolnavii altfel…

O asistentă din Rusia care a fost fotografiată doar în lenjerie intimă într-un salon din spital, a avut o mare surpriză după postarea imaginilor  sale postate pe internet.

Reacțiile nu au întârziat să apară…Una însă a surprins în mod deosebit. În urma primelor fotografii viralizate pe internet,  tânăra de 23 de ani a primit un rol de model pentru lenjerie intimă, transmite Daily Mail.

„Vrem ca asistenta să devină model pentru brandul nostru de lenjerie intimă. Suntem gata să livrăm mai multe seturi de produse noi, iar în viitor intenționăm să încheiem un acord anual cu ea”, a precizat directorul brandului care i-a făcut oferta.

După această întâmplare a fost lansată o campanie împotriva pacienților care fac poze cu personalul spitalului în timp ce se află la muncă și s-a cerut să i se anuleze pedeapsa.

Poza a devenit virală după ce un pacient a postat fotografia pe rețelele de socializare, adăugând că nu are de ce să facă reclamație.

Dar șefii spitalului nu s-au amuzat deloc și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.

Asistenta medicală în vârstă de 23 de ani a mai fost acuzată că este „prea sexy”, purtând doar combinezonul transparent.

Tânăra asistentă le-a spus însă managerilor  Spitalulului Clinic Regional ”Tula”, aflat în apropiere de Moscova, că nu și-a dat seama că halatul pe care îl purta, atunci când trata pacienții infectați cu coronavirus, este atât de transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele privind uniforma medicală”.

Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”, dar mai târziu au afirmat că are un „costum de înot” sub halat.

Asistenta nu a făcut nicio declarație publică în legătură cu  incidentul și nu a  dezvăluit detaliile exacte ale acțiunii disciplinare.

(Jurnal)