ȘTIREA ZILEI! După câteva minute după ce a fost cerută în căsătorie, o tânără a căzut de pe faleză și a murit!

0
1461

Un destin tragic, a transformat ceea ce trebuia să fie una din cele mai frumoase zile din viața unei femei, într-o zi tragică… 

Un cuplu ce se afla în vacanţă la Çanakkale (nord-vestul Turciei), a decis să-şi sărbătorească momentul căsătoriei, admirând soarele în timp ce se topea în apa Mării Egee.

Așa că cei doi îndrăgostiţi au decis să ia un picnic pe un loc emblematic al oraşului, o faleză cunoscută datorită  unor apusuri uluitoare.

„Am ales acest loc pentru a avea o amintire romantică după cererea în căsătorie. Am băut alcool. Totul a fost bine. Până când ea şi-a pierdut echilibrul şi a căzut” – a  declarat presei locale Nizamettin Gürsu, după tragicul accident.

Cel ce urma să devină  soţ,  victimei , povesteşte că în timp ce s-a întors la mașină să ia alimentele pentru a consuma picnicul, a auzit un strigăt îndepărtat. A alergat şi şi-a descoperit iubita zăcând la baza falezei, înaltă de 30 de metri. Tânăra de 39 de ani şi-ar fi pierdut echilibrul din cauza consumului de alcool, ce i-a conferit o stare de amețeală, potrivit principalei ipoteze a anchetei.

Cadavrul lui Yesim Demir a fost ulterior  transportat cu o navă a Pazei de Coastă în vederea unei autopsii la Institutul de Medicină Legală din Çanakkale. În același timp Jandarmeria şi Parchetul au deschis o anchetă în acest caz..

„Este un loc în care toată lumea vine să vadă apusul”, au declarat presei locale prietenii victimei. „Drumurile sunt foarte proaste şi nu există nicio măsură de protecţie la malul falezei. Ar trebui să se pună un gard în acest loc şi să se ia măsuri de precauţie”, au cerut ei.

Locul respectiv a fost închis șa scurt timp după moartea lui Yesim Demir, el fiind ulterior  redeschis dar numai  „în mod controlat”!

(Jurnal)