ȘTIREA ZILEI. Cu ce s-a legitimat  un cetățean în fața polițiștilor. Rămâi trăznit!

0
504

Un bucureștean a surprins  un grup de polițiști, pe stradă, atunci când  a fost legitimat de aceștia…

El a prezentat un „act de identitate” cu adevărat dubios,  în care scria: „Entitatea Suverană Individuală Exempt” (!? )

Presupusul act de identitate avea dimensiunea unui permis de conducerea și conținea date cu adevărat dubioase și controversate. De exemplu, la data nașterii era trecut mai 2019 , iar la termenul de expirare al „actului” era trecut anul 3119.

Cine sunt ”Suveranii” și ce (nu) vor ei

Cazul bărbatului din București nu este însă unic. Mai sunt și alți cetățeni care se consideră drept Suverani și care refuză să aibă acte de identitate recunoscute de statul român. Toți fac parte dintr-o grupare/sectă care contestă actele oficiale şi care nu acceptă buletin cu CNP – Cod Numeric Personal.

Suveranii cred că statul le spionează fiecare mişcare cu ajutorul CNP-ului. Iată ce  dclaa unii dintre membrii acestei grupări, de-a lungul timpului:

„Ultimele 6 cifre din CNP-ul fiecăruia este, ultimele şase, cu roşu, este un număr de cont bancar, se cheamă cont escrow. Acolo sunt, în funcţie de vârstă, în România e mai puţin euro. Dincolo, afară, s-au făcut calcule, estimative, minim 15 milioane de euro are în cont. Eu, la vârsta mea, aproape 60 de ani, eu am cel puţin 17 milioane în contul escrow.”

„Mi s-a atribuit, fără voia mea la naştere, fără acordul meu, prin acest CNP am devenit sclavul societăţii.”

Mare e  grădina ta, Doamne!

(Jurnal)