ȘTIREA ZILEI! Cinci ţigani ce au vrut să jefuiască un turist  la Roma, au încasat o bătaie soră cu moartea! Cine era de fapt cel atacat…

0
1171

Un grup format din cinci ţigani români au vrut să dea lovitura în Italia, jefuind o familie. Omul pe care voiau să-l jefuiască era însă tocmai campionul Japoniei la ju jitsu. Ce a ieşit în final? Ţiganii şi-au luat o bătaie soră cu moartea.

Un site de ştiri din Italia a relatat faptul că “atacatorii  nu ştiau, că individul pe care doreau să-l tâlhărească era campion la Ju Jitsu, aşa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, în stare foarte gravă”, relatează site-ul italian news24roma.com. Campionul Japoniei la Ju Jitsu, Yoshihiko Kamo, era în vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, împreună cu soţia, când s-a trezit înconjurat de cei cinci tigani. Aceştia i-au cerut luptătorului borseta în care avea portofelul plin, geanta soţiei şi telefoanele.

Japonezul a stat nemişcat câteva clipe, până când unul dintre ţigani a încercat să-i smulgă poşeta soţiei. În acel moment, campionul a început să se rotească şi să sară dintr-o parte în alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, împrăştiind lovituri puternice în toţi cei cinci țigani. Doi dintre agresori au reuşit să fugă. Ceilalţi trei, însă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat. Japonezul a fost reținut, deocamdată, pentru vătămare corporală gravă, mai  notează site-ul italian. Marile site-uri de știri din Italia nu vin însă cu informații despre acest incident. Un jurnalist, David Puente, remarcă faptul că numele japonezului citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei în Emiratele Arabe Unite ,care la rândul său este specialist în Jiu-jitsu.