Un bărbat în vârstă de 81 de ani s-a autoaccidentat, în timp ce conducea un moped pe drumurile publice, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de acesta.

Evenimentul s-a produs miercuri, 20 iunie, în jurul orei 07.30, când un bărbat de 81 de ani, din comuna Băneasa, în timp ce-şi conducea mopedul pe Drumul Naţional 41, în comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în plin într-un autoturism, condus de un bărbat de 46 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu care, la momentul impactului, era oprit pe sensul de mers către satul Pietrele.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor vehicule şi rănirea conducătorului de 81 de ani care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero, fiindu-le recoltate cate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosarul fiind deschis pe numele bărbatului în vârstă de 81 de ani.

(Jurnal)