Știrea săptămânii! Un găujănean a furat trusa de scule a unui consătean, nu însă pentru a se apuca de frizerie…

1
495

3094954_frizer-desen-animat-amuzant-foarfece-păr-zâmbetConform unui comunicat al Poliției județene Giurgiu, zilele trecute (08.06.2016), pe la ora 09.00, polițiștii Postului de Poliție Găujani din cadrul Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat de 40 ani, din comuna Găujani (sat Pietrișu, județul Giurgiu), că la data de 27 mai  i-ar fi fost furată din curtea locuinței o trusă cu instrumente de frizerie. Omul  mai tundea și el câte o căpățână din când în când, în comună, ca să mai câștige ceva în plus…!

Polițiștii s-au pus pe căutat  și l-au identificat în cele din urmă pe autorul ”spectaculosului”  furt . El este  C.S., un bărbat de 43 de ani , din aceeași comună cu păgubitul , Găujani. Acesta a recunoscut că în după-amiaza zilei  mai sus menționate,  a intrat în curtea locuinței  ”frizerului” și de pe o masă a acestuia i-a furat trusa cu scule.  Ulterior hoțul a vândut  mașina de tuns electrică unui alt consătean, contra sumei de 10 lei. Adică pentru câteva țuici la cârciuma din buricul satului!

        Prejudiciul a fost astfel recuperat în totalitate și predat părții frizerului . Hoțul are acum un dosar penal în care se efectuează încă cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt.

( Barbă Albastră)

 

1 COMENTARIU