Staţiunile din Bulgaria rămân destinaţia preferată a giurgiuvenilor. Vedeţi ce oferte, pe bani puţini, puteţi accesa în această perioadă…

0
150

Reprezentanţii Agenţiei de Turism „Christian Tour”, din centrul Municipiului, ne precizau faptul că tot mai mulţi giurgiuveni aleg să meargă pe litoral în această perioadă. După cum v-aţi dat seama, motivul principal este acela că în perioada de vârf a sezonului,  preţurile sunt mult mai mari faţă de începutul toamnei (sfârşitul lunii August – începutul lunii Septembrie). Ei ne precizau că în această perioadă preţurile în staţiunile de pe litoralul românesc sunt  mai mici cu 30%, precizând că solicitările pentru bilete, se pot face până la data de 15 Septembrie.

Reprezentanţii Christian Tour ne mai spuneau că tarifele au scăzut considerabil şi în locaţiile din afara ţării, cu 30% -40%,  în această perioadă faţă de cea a sezonului estival (15 Iulie-20 August).

În topul preferinţelor giurgiuvenilor privind vacanţele în străinătate, Bulgaria rămâne pe primul loc.  Aici tarifele pornesc de la 30 de euro pe noapte (All Inclusive), la hoteluri de 3 stele, în staţiunile din Golden Sand (Nisipurile de Aur). Astfel un sejur de 7 nopţi, pentru o familie, ajunge la  numai 210 euro. Pe locul doi în topul preferinţelor se situează litoralul românesc, şi evident staţiunea Mamaia, unde un sejur de 5 nopţi, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, ajunge la 315 lei /camera/zi.

Totodată Ofertele last minute sunt foarte vânate în ultima perioada pentru preţurile extrem de ofertante. De exemplu pentru un sejur de 7 nopţi în Grecia, preţul pleacă de la doar 99 de euro de persoană! Rămâne acum doar să vă hotărâţi pentru ce vreţi să optaţi! Vacanţă plăcută!

 

(Toma Silvia)