Giurgiuvenii nu vor mai fi nevoiţi să meargă la spitale din Capitală pentru investigaţii medicale de endoscopie-colonoscopie – scrie președintele Consiliului Județean Giurgiu, pe pagina sa de Facebook.

Știut fiind interesul liderului interimar al PSD Giurgiu pentru condițiile de sănătate ale cetățenilor și în special pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu , acesta preciza că fondurile au fost alocate  de la bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu.  

Am reuşit achiziţionarea trusei medicale de endoscopie-colonoscopie pentru Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu – remarcă Marian Mina, care menționa totodată că în urma unei discuții avute cu managerul general, Mihaela Raţă, dar şi cu medicul Mihnea Dinu, s-a convenit că acesta din urmă  să le dea  diagnosticul pacienţilor care au nevoie de astfel de investigaţii.

Mă bucur că am reuşit să cumpărăm acest echipament medical atât de necesar care, aşa cum mi-a spus domnul doctor Dinu, nu ar trebui să lipsească din niciun spital judeţean. Din discuţii, am reţinut că, lunar, circa 20 de giurgiuveni erau nevoiţi să meargă la unităţi medicale din Bucureşti pentru a-şi face analize de acest tip-mai spunea președintele Mina pe facebookul său .

Valoarea endoscopului este de peste 210.000 lei.

(Jurnal)