Disputată în Sala Sporturilor din Giurgiu, Cupa de Iarnă-AJF, competiție organizată de Asociația Județeana de Fotbal Giurgiu s-a terminat cu triumful celor de la Spicu Izvoru, club  ce și-a anunțat intențiile de accedere în eșalonul 3 la fotbal.
Gruparea de Liga a IV-a a învins în finală, cu 3-2, pe Energia Remuș, confirmându-și statutul de favorită a turneului, fiind singura echipă care nu a cunoscut înfrîngerea pe parcursul turneului.  
Finala mică a competiţiei a fost câștigată de AS Iepurești, obținând victoria fără probleme, 8-4, cu Victoria Adunații Copăceni.
În prima semifinală, fotbaliștii din Izvoru s-au impus cu scorul de 6-4 în fața celor din Adunații Copăceni, iar în cea de-a două semifinală, remușenii au câştigat  (scor 5-3), în fața celor din Iepurești.
Din păcate au fost și incidente pe parcursul competiției. Edilul şef al celor din Singureni şi-a amintit vorba „Eu vin la fotbal ca să înjur” şi chiar a înjurat pe organizatori ca la „ușa cortului”, cum spune o vorbă românească, fapt ce a făcut ca gruparea din  Singureni, să fie exclusă din sferturile competiției.
AJF Giurgiu a premiat primele patru clasate cu diplome,medalii și articole sportive.