Spectacole de calitate pentru micuții giurgiuveni, iubitori de teatru

0
257

Teatrul Tudor Vianu îi invită pe cei mici la spectacole de teatru încă de la reînceperea spectacolelor, după lunga perioadă în care actorii nu și-au mai putut bucura spectatorii din cauza pandemiei de Coronavirus.

Astfel, pe scena teatrului giurgiuvean putem viziona spectacole puse în scenă fie de actorii teatrului, fie de actorii invitați de la alte teatre din țară.

Vă prezentăm programul următoarelor zile în care micuții se pot bucura de spectacole de calitate:

  • vineri, 6 mai, începând cu ora 10:00 și 11:30 – spectacolul „Cenușăreasa” pus în scenă de Teatrul „Căluțul de mare” din Constanța. De precizat că la spectacolul de la ora 10:00, toate biletele s-au epuizat, la ora scrierii articolului existând bilete doar pentru spectacolul de la ora 11:30.

  • sâmbătă, 7 mai, între ora 10:00 – 11:00, se va juca spectacolul „Alexander T Lupul și cele 3 purcelușe”, pus în scenă de actorii Teatrului „Tudor Vianu”.

  • marți, 10 mai, de la ora 17:00- 18:00, spectacolul „Călătorie în lumea desenelor” al trupei Showlandia. În cadrul spectacolului copii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate (actori deghizați care personifică personajele). Vor putea cânta, juca și râde…. „Vor fi 60 minute de neuitat”, garantează realizatorii acestui spectacol.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.showlandia.ro sau în ziua spectacolului începând cu ora 15:00 din foaierul sălii ( în limita disponibilității).

Vizionare plăcută tuturor copiilor, dar și părinților!

(Jurnal)