Spectacol concurs, interactiv, de improvizație, sâmbătă, 6 mai, la Teatrul „Tudor Vianu”!

0
1649

Cel de-al doilea spectacol programat în săptămâna 1- 7 mai, de către Teatrul Tudor Vianu este spectacolul concurs interactiv de improvizație ”Teatrul Altfel!”, dedicat copiilor.

Afisul spectacolului pentru copii "Teatrul Altfel"

Distribuția este următoarea: Vlad Bînzoiu, Irina Tocănel, Mădălina Borș, Evelyn Marcu, Claudia Moroşanu, Laura Alexandra Voicu, Georgiana Vrațiu, Flavia Perșa, Marina Fluerașu, Vlad Stefan Ciubotaru, Ștefan Liță, Robert Poiană

Personajele voastre preferate din spectacolele Teatrului ”Tudor Vianu” s-au luat la întrecere și au nevoie de ajutorul vostru pentru a câștiga. Sunteți pregătiți să participați la concurs?”

„Teatrul Altfel” este un spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi copiilor o experiență de neuitat în sala de teatru.

Acesta combină elemente ale teatrului interactiv cu jocuri specifice cursurilor de dezvoltare personală pentru copii, astfel încât cei mici să poată urca pe scenă alături de personajele lor favorite, să se joace, să își facă prieteni noi și să își descopere pasiunea pentru teatru și scenă.

Spectacolul este programat pentru data de sâmbătă, 6 mai, cu începere de la ora 19.00. Următoarea reprezentație este programată în data de  27 aprilie 2023. 

Prețul unui bilet: Copil – 10 lei; Adult însoțitor – 12 lei

(Jurnal)