Solistul trupei “Carla’s Dreams” a divorţat de soţia sa, Nelea! Cât mai ia grupul pentru o cântare…

0
1934

 

Foto: Aşa arăta Andrei Ţaruş (primul din dreapta), cunoscut şi sub numele de Carla’s Dreams , fost membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova.

 Andrei Ţăruş, şi Nelea Motricala, soţia sa,  au divorţat recent, în mare discreţie, la Judecătoria Chişinău. Cei doi nici măcar nu s-au prezentat la instanţă, ci şi-au trimis avocaţii. Motricala este în prezent o femeie de afaceri ,  director al unei companii de turism înfiinţată chiar de ea.

La data respectivă, instanţa a admis cererea de desfacere a căsătoriei, eliberându-le un certificat de divorţ. Mariajul lor a durat doar cinci ani. Fetiţa solistului de la Carla’s Dreams a rămas în grija mamei, după cum informează Wowbiz.

Daca anul trecut nu aveau mari pretentii cand venea vorba de onorariul lor, pentru o cantare, acum artistii din Moldova au inceput sa aiba cerinte exaggerate, după cum spun unii.

Inceputul lui 2016 a fost fabulos pentru Carla’s si din momentul in care au lansat „Sub pielea mea”, tinerii de la Chisinau au dat marea lovitura pe piata. Si cum era si normal, Carla’s Dreams a ridicat si pretentiile la bani.

 Pentru o cantare, moldovenii cer acum 7.000 de euro, plus multe alte lucruri. Pe langa 4 bodyguarzi, 2 locuri de parcare sau whisky, baietii din Chisinau mai cer în contract să aiba multe paie lungi, la masa de protocol, pentru băutura din pahare , şerveţele, sucuri şi energizante.

(Jurnal)