Șoferul care a accidentat copilul de numai 16 ani și apoi a fugit de la locul accidentului, identificat de polițiștii giurgiuveni în mai puțin de o oră

0
521

Zilele trecute scriam despre faptul că un copil de numai 16 ani, campion național la lupte greco-romane, legitimat la SCM Dunărea Giurgiu, a fost lovit  pe trecerea de pietoni, în jurul orei 18.00, de către un descreierat…

Cum la data scrierii articolului nu aveam informații privind autorul acestui accident, ne-am informat și am obținut următoarele date de la Inspectoratul Județean de Poliție al municipiului Giurgiu.

La data de 12 ianuarie a.c., ora 17.47, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu, pieton ce a traversat partea carosabilă pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare și marcaje rutiere.

Minorul fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au desfășurat activități în vederea identificării autoturismului cât și a conducătorului acestuia.

În jurul 18. 50 a fost identificat atât conducător auto, cât și autoturismul care se afla parcat pe o stradă din municipiul Giurgiu, prezentând avarii ce corespundeau evenimentului rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”.

(Jurnal)