Șoferi drogați, băuți sau fără permis, prinși de polițiștii giurgiuveni în acest week end

0
415

În ziua de 11 octombrie a.c., ora 10.00, polițiștii au depistat în trafic, în municipiul Giurgiu, pe Bulevardul Independenței, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-a fost efectuat un test toxicologic, rezultatul fiind pozitiv şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi urină  în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În ziua de 12 octombrie a.c., ora 19.30, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Gloriei din municipiul Giurgiu, un bărbat de 32 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism, sub influența unor substanțe psihoactive.

Bărbatul în cauză a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-a fost efectuat testul toxicologic, rezultatul fiind pozitiv şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină  în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În ziua de 12 octombrie a.c., ora 19.10, polițiștii au depistat în trafic, pe Bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 18 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 13 octombrie a.c., ora 00.15, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Comana, județul Giurgiu,  un bărbat de 44 de ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

În ziua de 12 octombrie a.c., ora 16.00, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu, au depistat pe D.J. 504 Giurgiu-Alexandria, în localitatea Putineiu, județul Giurgiu, un tânăr de 19 ani, din comuna Gogoșari, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

La data de 13 octombrie a.c., ora 23.10, polițiștii au depistat în municipiul Giurgiu,  un bărbat de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu,  unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având o alcoolemie peste limita legală.

La data de 13 octombrie a.c., ora 16.00, polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Dărăști-Vlașca, județul Giurgiu, un bărbat de 31 de ani, din comuna Adunații Copăceni, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de  0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 13 octombrie a.c., un tânăr de 23 de ani, din comuna Roata de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Meșteșugarilor, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit afara părții carosabile, oprindu-se în două camine din beton aflate pe marginea drumului.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea acestuia, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest Drager a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a  unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămarea corporală din culpă.