Șofer cu alcoolemie record de 1,38 mg/l pe drumurile din județul Giurgiu

0
345

După ce au băut bine, doi bărbați din județul Giurgiu s-au urcat la volan și au pornit la drum.

„La data de 30 august, ora 19:40, polițiștii giurgiuveni au depistat, în localitatea Remuș, județul Giurgiu, un bărbat de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

O altă situație, s-a petrecut la data de 30 august, ora 23:29, polițiștii giurgiuveni depistând pe strada Unirii, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Remuș, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare record de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)