Simularea jenantă a lui NEYMAR din meciul cu Mexic, motiv de bășcălie pentru presa din întreaga lume! (VIDEO/FOTO)

0
234

Faza în care vedeta braziliană, Neymar a intrat în gura selecționerului Mexicului, care consideră că starul brazilian a simulat prea mult, fără ca arbitrul să ia măsuri. Cel mai grav părea să fie un fault făcut de Layun, când Neymar s-a văitat, s-a ridicat în picioare, iar apoi s-a tăvălit din nou momente bune pe teren. susține că arbitrul trebuia să fie mai dur cu Neymar.

Selecționerul Mexican , Juan Carlos Osorio  a declarat  :”Neymar e o rușine pentru fotbal. E joc de bărbați, nu de clovni”. Starul Brazilian a fost pus la zid și ironizat în diverse feluri după meciul cu Mexic de întreaga presă.

Pe rețelele de socializare,  fostul atacant de la Aston Villa, Dion Dublin, a spus: „Mi-e rușine pentru Neymar. E unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, dar când se tăvălește pe pământ, pur și simplu nu-l înțeleg. Hai, tinere, ești mai bun de atât, pune mâna și joacă!”

Și Gary Lineker a ținut să-l ia peste picior pe Neymar: „Neymar are cea mai mică toleranță la durere la Cupa Mondială de când există statisticile”.

(Jurnal)