Deşi au fost trei zile în care, din cauza vremii nefavorabile, nu s-a putut interveni în oraş, lucrătorii Giurgiu Servicii Locale (GSL) SA au revenit în forţă la acest început de săptămână.

Astfel, după cum ne preciza directorul GSL SA, Silvian Dumitrache, în aceste zile se lucrează intens la toaletarea spaţiilor verzi din municipiu, la îndreptarea sau înlocuirea gardului metalic de pe străzile 1 Decembrie 1918, Daciei şi Bulevardul Mihai Viteazul. Au fost montate, în aceste ultime zile, şi zece staţii de autobuz noi (zonele Sârguinţa, Comat, Vel Pitar, Abator etc), şi urmează înlocuiri sau reparaţii acolo unde este nevoie.

„Totodată, în paralel cu toaletarea zonelor verzi din municipiu, ne ocupăm şi de toaletarea arborilor, acolo unde identificăm probleme. Fac un apel, pe această cale, către locuitorii municipiului, să ne anunţe unde ar mai putea exista arbori care să pună, într-un fel sau altul, în pericol clădiri sau viaţa şi integritatea oamenilor”, ne spunea Silvian Dumitrache.

De asemenea, mai spunea directorul GSL, în perioada următoare vor demara noi lucrări de marcare a locurilor de parcare de domiciliu, precum şi lucrări de marcaje stradale.

(Jurnal)