Și cu plinul făcut, și cu …dosar penal!

0
453

Un tânăr din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, este cercetat pentru furt după ce a fost identificat de polițiști că și-a alimentat autoturismul cu carburant și părăsit stația fără să achite contravaloarea acestuia.

 În urmă cu o săptămână, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați, de angajații unei stații de alimentare cu carburanți din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat și-a alimentat autoturismul cu combustibil, în valoare de 249,47 lei și a părăsit incinta stației fără să achite contravaloarea acestuia.

Au fost demarate activități specifice în vederea stabilirii datelor de identificare ale autoturismului precum și ale proprietarului acestuia, iar la data de 21.11.2017, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, a fost identificată persoana, un tânăr în vârstă de 29 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu.

Pentru că s-a grăbit și a uitat să achite la casă contravaloarea combustibilului cu care a alimentat autoturismul, tânărul este cercetat în prezent de polițiști, în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.