Un tânăr, de 26 ani, este cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Joi, 26 iulie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 503 A, în afara localității Izvoarele, județul Giurgiu, un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Din cauză că tânărul prezenta halenă alcoolică, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducere a unui vehicul pe drumurile public sub influența băuturilor alcoolice.