Şi beat criţă, şi fără permis de conducere…

0
372

Polițiștii cercetează un bărbat, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice și având permisul suspendat.

Duminică, 22 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii giurgiuveni, în timp ce executau serviciul de supraveghere a traficului rutier pe Drumul Național 6, în localitatea Valea Plopilor, județul Giurgiu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul București, având permisul de conducere anulat din anul 2013.

Conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis a fost anulat și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.