Și băut, și fără permis, și…autoaccidentat!

0
190

Un bărbat de 37 de ani este cercetat de polițiști după ce, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers a mopedului pe care îl conducea și a intrat într-un șanț, autoaccidentându-se. Bărbatul nu poseda nici permis de conducere.

Luni, 24 iunie a.c.. în jurul orei 01.00, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped, pe DJ 151E, în afara localității Trestieni, fără număr de înregistrare și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcție de mers și a intrat într-un șanț, autoaccidentându-se.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În urma impactului, a rezultat rănirea  bărbatului care a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului  a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 1,05mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul neînmatriculat.