Și-a jignit soția și s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

0
181

Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență soției sale,  fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Joi, 3 octombrie a.c., ora 19.05, Politia oraș Bolintin-Vale, a fost sesizata telefonic de către o femeie din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, cu privire la faptul că este agresată  de soțul său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificată apelanta, care a declarat verbal faptul că în urma unor discuții contradictorii cu soțul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta a început să-i adreseze cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului și s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.