Senatorul Niculae Bădălău infirmă iminenta schimbare a prefectului de Giurgiu.  Nina Carmen Crișu, apreciată de premierul Dăncilă..

0
1063

La scurt timp după postarea noastră privind iminenta schimbare din funcție a prefctului județului Giurgiu, Carmen Crișu, știre  transmisă neoficial de mai multe surse , atât din arcul guvernamental cât și de mai mulți politicieni ai Opoziției, l-am contactat  la telefon pe senatorul Nicolae Bădălău pentru a ne confirma sau infirma această informație. Cu aceeași disponibilitate cu care ne-a  obișnuit, senatorul giurgiuvean ne-a declarat:

Nu este nimic adevărat..! Nu știu cine v-a informat , cert este faptul că nu se pune la acest moment problema schimbării prefectului de Giurgiu. Mai mult decât atât,  în urma unei recente discuții pe care am avut-o cu premierul Viorica Dăncilă , domnia sa mi-a declarat că este extrem de mulțumită de prestația doamnei Crișu  pe această funcție. În consecință atâta timp cât singura persoană ce  poate numi sau demite din funcție un prefect de județ este primul ministru, iar acesta declară că este mulțumit de prestația d-nei Crișu,  nu avem de ce să ne facem griji privind eventuala înlocuire a acesteia –  ne-a mai precizat senatorul Nicolae Bădălău, unul dintre liderii incontestabili ai filialei PSD Giurgiu.

(Jurnal)