Într-o postare pe Facebook, senatorul liberal Toma Florin PETCU, ne anunță că Ordinul comun al Ministerelor Dezvoltării și Energiei, pentru a se stabili criteriile de evaluare, a fost publicat.

Acest lucru creează premiza dezvoltării localităților din județul nostru, am susținut că este singura modalitate de a dezvolta județul nostru, am încurajat pe toți primarii din județ să realizeze Studii de Fezabilitate pentru aceste proiecte! – mai precizează senatorul giurgiuvean.

  1. Proiect de ORDIN pentru aprobarea normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor OUG 95/2021 pentru aprobarea Programului Național de Investiţii „Anghel Saligny”

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei aduce la cunoştinţa publicului textul următorului proiect de act normativ: Ordin pentru aprobarea normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului Național de Investiţii „Anghel Saligny”, pentru categoria de investiții prevăzută la art. 4 alin. (1) lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 95/2021.

Proiectul de act normativ a fost publicat în data de 07.02.2022.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, Bd. Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucureşti, la adresa de e-mail: transparenta@mdlpa.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului.