Semifinalele Cupei României la Fotbal, etapa județeană: ”Dunărea Giurgiu” – ”AFC Singureni”! 

0
604

Iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, la stadionul ”Astra” din Giurgiu, la partida de fotbal dintre Dunărea Giurgiu şi  AFC Singureni.

Meciul contează pentru semifinale Cupei României, la fotbal, faza pe județ.

Giurgiuvenii au reușit un parcurs excepțional în această ediție de Campionat reușind pe lângă câștigarea Seriei Sud și calificarea în faza semifinalelor  Cupei României.

Echipa  giurgiuveană a obținut la rând, o serie de rezultate foarte bune în acest sezon competițional și își propune accederea în finala Cupei, și de ce nu, chiar câștigarea trofeului.

Așadar, analizând inclusiv prin prisma trofeului cucerit vara trecută, putem observa un trend ascendent când vine vorba de aventura giurgiuvenilor în Cupa României.

„Este un meci important, în urma căruia o echipă se va califica în finala Cupei României. Pentru noi este foarte important acest trofeu. Trebuie să continuăm jocurile bune din ultima perioadă. Jocul din campionat trebuie să fie o lecție. Va fi un meci deschis, trebuie să fim foarte atenți…Cupa României este ceva special, o competiție în care oricine are șanse”, a declarat directorui și managerul echipei giurgiuvene, prof. Mirel Eugen Marin.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, în data de 3 iunie, 2023, dar de data aceasta în prima semifinală din play-off-ul Ligii a IV-a, pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu.

Să mai adăugăm și faptul că formația din Portul Giurgiu, este deținătoarea trofeului în ediția de anul trecut .

(Costel Spînu)