Secretarul general adjunct, Fabian Țîrcă, o nouă vizită la Giurgiu

0
968

Faptul că nu se poate „rupe” de rădăcinile sale îl dovedesc și numeroasele vizite de lucru, în cadrul cărora încearcă să găsească soluții pentru problemele expuse, ale secretarului general adjunct, Fabian Țîrcă, la instituțiile subordonate Ministerului Transporturilor, din județul nostru.

Cea mai recentă asemenea vizită a fost făcută luni, 3 august, când secretarul general adjunct din Ministerul Transporturilor s-a întâlnit cu cei de la ISCTR Giurgiu, vizita fiind făcută alături de inspectorul de stat șef Nistor Duval.

„Ne-au fost prezentate mai multe probleme pe care le întâmpină cei de la ISCTR Giurgiu, probleme ce pot fi rezolvate destul de ușor. Așa cum am procedat și la vizitele anterioare în Giurgiu, le-am promis și colegilor de aici că vom face tot posibilul să îi sprijinim în remedierea situațiilor pe care le întâmpină. Voi continua aceste vizite și în perioada următoare, întrucât mi-am propus să trec în revistă toate instituțiile ce ne sunt subordonate nouă, Ministerului Transporturilor, totodată încercând să văd ce este de făcut pentru ca județul Giurgiu să beneficieze atât de o infrastructură de transport modernă, cât și instituțiile să beneficieze de toată logistica necesară unui asemenea deziderat”, a spus, pentru „Jurnal giurgiuvean”, secretarul general adjunct din cadrul Ministerului Transporturilor, Fabian Țîrcă.
(Jurnal)