Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Se redeschide Piscina din complexul Stejarul, Pădurea Bălănoaia! Complexul promite să devină locația preferată a giurgiuvenilor în această vară toridă.

Se redeschide Piscina din complexul Stejarul, Pădurea Bălănoaia! Complexul promite să devină locația preferată a giurgiuvenilor în această vară toridă.

0
Se redeschide Piscina din complexul Stejarul, Pădurea Bălănoaia! Complexul promite să devină locația preferată a giurgiuvenilor în această vară toridă.

Lucrările de reabilitare și modernizare a piscinei din cadrul complexului ”Stejarul” se apropie de sfârșit, noile retușuri promițând ca acest loc să devină o prioritate pentru petrecerea timpului liber al tuturor cetățenilor Municipiului.

Întreaga zonă a fost curățată și defrișată, fiind recondiționate băncile. În paralel a fost reabilitat terenul de sport care zăcea impracticabil, fiind aproape gata pentru cei care vor să desfășoare o serie de activități sportive.

În jurul piscinei vor fi disponibile 70 de șezlonguri echipate cu perne. De asemenea, va fi amenajată o zonă pentru baldachine precum și un spațiu pentru comercializarea de băuturi răcoritoare și pentru desfacerea de produse alimentare.
Complexul promite să devină – prin așezarea sa în pădure, unde aerul curat, umbra și răcoarea copacilor îi vor răsfăța pe toți cei ce vor veni să se relaxeze – locul predilect al giurgiuvenilor, în această vară ce se anunță deosebit de toridă.
Piscina va fi redeschisă în jurul datei de 8 iulie, tarifele pentru acces urmând să fie stabilite în ședința ordinară a Consiliului Local, care va avea loc în data de 30 iunie 2022, iar în privința acestor aspecte vom reveni, ulterior, cu detalii.

Așa cum aflăm dintr-o postare a Primăriei Giurgiu, în aceste zile se va mai interveni la pompele de apă ale piscinei și la înlocuirea unor pavele, în paralel realizându-se montarea spațiului verde de  tip rulou.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
18.4 ° C
18.4 °
18.4 °
37 %
4.4kmh
100 %
lun
17 °
mar
17 °
mie
17 °
joi
18 °
vin
15 °