Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială anunță că, începând cu data de 28 ianuarie 2020 până în data de 11 februarie 2020 vor fi distribuite pachete cu produse pentru igienă, persoanelor cu handicap grav și accentuat care nu beneficiază de alte venituri, cu excepția venitului minim garantat.  Beneficiarii vor ridica pachetele începând cu data menționată mai sus de la sediul Cantinei de Ajutor Social din strada 1 Decembrie 1918.

„Pentru a intra în posesia produselor, trebuie prezentate, obligatoriu, copie după actul de identitate și copie după certificatul de încadrare în grad de handicap”, a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, directorul Direcției de Asistență Socială Giurgiu, Viorica Bănescu.

Totodată, directorul DAS Giurgiu a mai precizat că, până pe data de 27 ianuarie 2020, sunt distribuite pachete pentru igiena personală, celor aproximativ 1300 de persoane, beneficiari ai ajutorului social și persoanelor care încasează alocație complementară.

„La beneficiarii de ajutor social, se va da pachet doar pentru titularul de dosar, în timp ce în cazul celor care încasează alocație complementară, se vor da pachete pentru fiecare membru al familiei”, a mai precizat directorul Viorica Bănescu.

Fiecare colet conține patru tuburi de pastă de dinți (300 ml), săpun lichid (500 ml), șampon copii (800 ml), șampon adulți (500 ml), detergent de rufe (2,700 kg), periuțe de dinți.

(Jurnal)