Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate SCM Dunărea 2020 Giurgiu joacă sâmbătă, cu Viitorul Vedea!

SCM Dunărea 2020 Giurgiu joacă sâmbătă, cu Viitorul Vedea!

0
SCM Dunărea 2020 Giurgiu joacă sâmbătă, cu Viitorul Vedea!

Dunărea Giurgiu (foto) se pregăteşte de următorul joc din campionat, contând pentru etapa a 19-a, a Ligii a 4-a, seria Sud. Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 11:00, Dunărea joacă acasă, pe stadionul din Port, un meci dificil cu Viitorul Vedea, având în vedere problemele de lot ale giurgiuvenilor.

Giurgiuvenii domină întrecerea, iar în acest sezon al seriei Sud din Liga a 4-a, au înregistrat 14 victorii din 17 partide. De partea cealaltă, Viitorul Vedea a început slab sezonul, însă în runda precedentă a învins cu scorul de 2-1, echipa Gloria Comana, iar înainte de confruntarea de la Giurgiu au un moral foarte bun.

Municipalii sunt într-o formă excelentă, lucru ce se poate observa și din parcursul returului, unde se află pe primul loc în clasamentul seriei Sud.

De partea cealaltă, Viitorul Vedea are un sezon modest, fiind pe locul 11, cu 13 puncte în clasament.

În ciuda problemelor cu care s-au confruntat, „alb-albaștrii” sunt mari favoriți în acest meci. Cinci jucători „alb-albaștri” sunt accidentați, mai exact este vorba despre: Narcis Pascu, Radu Peiu, Antonio Matache, Florin Dumitru și Cătălin Bălțat.

Avem un meci dificil pe care îl tratăm cu maximă seriozitatea având în vedere că avem cinci jucători accidentați, din care trei sunt jucători de bază. Avem un lot valoros la nivelul Ligii a IV-a și avem cu cine să-i înlocuim. Ne dorim victoria și cu siguranță o vom obține. Îmi doresc să fie un meci frumos pe care, la sfârșit, să îl cîștigăm noi. HAI, DUNĂREA GIURGIU!!!”, a spus prof. Mirel Marin, director și manager al celor de la SCM Dunărea Giurgiu.

„Se anunță un meci foarte interesant și prin prisma faptului că antrenor la Vedea este un fost jucător al Dunării Giurgiu, Virgil Lascarache”, după cum ne-a spus Ionuț Ciurilă- director sportiv la SCM  Dunărea Giurgiu.

Dunărea Giurgiu s-a impus în meciul tur cu Viitorul Vedea, scor 3-0.

Dunărea Giurgiu – Viitorul Vedea, va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 11:00, pe stadionul Gogu Gîrlea – Port din Giurgiu.

HAI, DUNĂREA GIURGIU!!!

(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °