Aflată în Liga 4, seria Sud, SCM Dunărea 2020 Giurgiu încearcă să atace promovarea, dar și să se comporte ca un club cu adevărat profesionist.

În acest sens, lotul de fotbaliști a participat, alături de conducerea tehnică și cea administrativă, la o ședință foto de prezentare a echipei.

SCM Dunărea 2020 Giurgiu și-a definitivat lotul pentru sezonul 2021-2022 și l-a făcut public.

Gruparea va pleca la drum cu prof. Dorian Gîrlea, antrenor principal și 22 jucătorii. Profesorul Dorian Gîrlea  a primit din partea  Conducerii Clubului misiunea să clădească o echipă competitivă bazată pe jucători giurgiuveni, capabilă să promoveze în Liga a III-a.

Pentru acest obiectiv echipa din portul giurgiuvean va avea constant sprijinul primarului, Adrian Anghelescu, dar și a directorului clubului profesor, Mirel Marin.

Putem spune că la ora actuală, lotul de jucători de la echipa alb-albastră este alcătuit din tineri jucători proveniți de la echipa de juniori care îi îndreptățesc pe conducători clubului să „viseze” la promovare, mai ales că tinerii jucători au tot viitorul în față.

Media de vârstă a echipei este de 22 de ani. Poate că, încă o dată, tinerețea va ține cu brio loc experienţei.

Echipa antrenată de profesor Dorian Gîrlea debutează sâmbătă, 4 septembrie, în noul sezon de Liga 4, pe teren propriu, acolo unde se va juca meciul cu Unirea Izvoarele, de la ora 17:30.

CONDUCEREA CLUBULUI

Candidatul PNL, Adrian Anghelescu – primar ales al municipiului Giurgiu cu 42,53% din voturiFoto: Președinte de onoare, Adrian Anghelescu – primarul municipiului Giurgiu (fiul fostului fotbalist al echipei Dunărea, George Anghelescu).

Foto: Directorul clubului profesor Mirel Marin (fiul fostului fotbalist de la Dunărea, Stelian Marin, care a promovat cu Dunărea în Divizia B, ca jucător, dar și ca director sportiv).

Foto: Organizator de competiții, Daniel Ignat

Foto: Antrenor –  profesor Dorian Gîrlea (fiul regretatului antrenor Gheorghe Gîrlea care a promovat pentru prima dată gruparea giurgiuveană în Divizia B).

———————————————————————————

Lotul de jucători:

Portari: Mario Văduva, Denis Debrețin, Marius Oteanu, Constantin Andrei

Fundași: Alin Florescu, Narcis Pascu, Cătălin Bălțat, Tudor Bealcu, Alexandru Bechir, Mugurel Vrabie, Mihai Mina, Marcel Clinchevici.

Mijlocași: Antonio Matache, Tony Constantin, Delpiero Daian, Marinel Blaga, Gabriel Mina, Gheorghe Horațiu, Daniel Slate.

Atacanți : Laurențiu Dima, Asan Ginel, Valentin BrIceag.

Dunărea Giurgiu a anunțat până acum despărțirea de fundașul  George Boteanu.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)