SCANDAL! Prințul Nicolae nu a fost lăsat să își vadă bunicul! Grav bolnav, Regele Mihai a primit de ziua sa Sfânta Împărtășanie!

0
289

Majestatea Sa Regele Mihai este de ceva timp  în mare suferință, după cum sună mesajul transmis miercuri dimineaţă de Casa Regală a României.

Casa Regală a anunțat că marea sărbătoare „îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția”, fiind înconjurat de „Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.”

Altețele Lor au anunțat însă că nu vor organiza niciun eveniment la reședință și că Regele este „asistat neîncetat” de maici și angajați. „Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare.”

Ziua de 8 noiembrie are o semnificație aparte pentru Familia Regală, întrucât în această zi se serba public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică a Majestății Sale.  Ultimele două ocazii în care Regele a apărut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastică au fost în zilele de 8 noiembrie 2013 și 19 noiembrie 2014.

Nepotul Regelui, Prințul Nicolae, a fost și el în vizită la bunicul său, însă nu a fost lăsat să îl vadă pe suveran, după cum el însuși a declarat presei. Ba chiar mai mult se pare că ar fi avut loc și o altercație între  prinț și personalul care-l îngrijește pe Regele Mihai. Lucru care a declanșat un adevărat scandal în interiorul Casei Regale.

(Jurnal)

 

 

AFP