Scandal cu săbii și amenințări la Ghimpați!

0
954

Sâmbătă, 30 Noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 Ghimpați s-au sesizat cu privire la un conflict între membrii a două familii din localitate care a debutat prin postarea de amenințări pe o rețea de socializare.

În cursul aceleiași zile, un tânăr de 29 de ani, membru al uneia dintre familii a distrus cu un autoturism mai multe balize din plastic dispuse în sensul giratoriu de la intersecția DN 6 cu DN5B.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat ca bărbatul de afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-a fost reținut permisul de conducere.

Menționăm faptul că, în urma intervenției prompte a forțelor de ordine, între cele două familii nu au avut loc confruntări, în zonă fiind constituită zona specială de siguranță publică pentru prevenirea oricăror evenimente de natură a tulbura liniștea și siguranța publică.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Cu toate acestea,  în post național de televiziune a dezinformat, anunțând că scandalul ar fi avut loc înaintea paradei militare de azi.

Întreaga filmare postată pe facebook o puteți viziona aici.