SC EUROCAR SERVICE GIURGIU SA îi aşteaptă, pe giurgiuveni, la „Porţi deschise”

0
748

Timp de trei zile, în perioada 9 – 11 martie, la dealerul DACIA din oraşul nostru, EUROCAR SERVICE GIURGIU, se desfăşoară o nouă acţiune de tip „Porţi deschise”, sub numele „Fii primul la startul Programului RABLA!”.

În cele trei zile, doritorii sau iubitorii modelului de automobil autohton vor putea testa noile modele DACIA, dar, cel mai important, îşi vor putea comanda modelul dorit, în baza programului RABLA.

„Îi aşteptăm pe actualii sau viitorii clienţi cu noutăţi, dar, mai ales, cu surprize. Despre noutăţi, vă pot spune că avem şase modele care vin cu o ofertă de preţ excepţională: Logan SL Plus, Sandero Stepway, Logan MCV SL Plus, Sandero SL Plus, Duster Essential şi Lodgy Ambiance, toate, aşa cum vă spuneam, cu o ofertă de preţ foarte bună şi cu dotări de top. Toate aceste modele sunt incluse în programul Rabla”, ne spunea Anca Stănişteanu, managerul SC EUROCAR SERVICE GIURGIU SA.

Principala noutate cu care se prezintă dealerul DACIA din Giurgiu este faptul că cei care vor comanda, în perioada 9 – 11 martie, orice model DACIA din campanie, pot câştiga maşina comandată, chiar dacă, la momentul efectuării comenzii, nu au achitat avansul. Pentru a putea intra, însă, la extragere, acest avans va trebui achitat până pe data de 23 martie, a mai precizat Anca Stănişteanu, nu înainte de a-i invita pe giurgiuveni să vină, în număr cât mai mare, la sediul EUROCAR SERVICE GIURGIU, la acţiunea „Fii primul la startul Programului RABLA!”.

(Jurnal)