Așa cum stă bine unui social democrat, întotdeauna ”aproape de oameni”, Cătălin Corbea, conform unor surse, se află, alături de soția sa, în Africa de Sud, la un safari plin de adrenalină, ce are ca scop vânătoarea de animale sălbatice.

Probabil plictisit de vânătoarea consilierilor ce îi sunt împotrivă, și de plantat trandafiri, Corbea își reprimă acum dorința de trofee împușcând lei în Africa, saturat de sutele de mii de euro din proiectele pe fonduri europene.

Cu siguranță de aici a împrumutat primarul comunei Corbea, expresia ”niște maimuțe”, pe care o foloseşte în definirea concetățenilor, de fiecare dată când i se oferă ocazia. Adică exact cei care îl votează, o dată la patru ani! Distracția asta a primarului să sperăm că este de bun augur.

Spunem asta amintindu-ne că, după ce s-a fotografiat cu elefantul împăiat, Ioan Nicolae a fost ridicat de către DNA, în chip de trofeu și depus  la Găeşti. Noi cunoaștem cel puțin un personaj important din politica locală care l-ar face covor în sufragerie, pentru ca toți invitații să își șteargă ghetele de noroi, pe el.

(City ZEN)