luni, octombrie 3, 2022
Acasă Actualitate Sâmbătă, la Giurgiu, are loc Gala Excelenței în Educație. Vor fi premiați...

Sâmbătă, la Giurgiu, are loc Gala Excelenței în Educație. Vor fi premiați profesorii ce au obținut performanțe notabile cu elevii, în anul școlar 2021-2022.

0
359

Sâmbătă, 13 august,  la Giurgiu are loc  ”Gala Excelenței în Educație”, în cadrul căreia vor fi premiați,  de data aceasta profesorii din județ care au coordonat elevi cu rezultate la olimpiade și concursuri la nivel județean și național.

Am precizat ”de data aceasta”, pentru că anul trecut Gala Excelenție în Educație  i-a premiat pe elevii merituoși din județ.

 Gala este organizată de Consiliul Județean Giurgiu, în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Județean Giurgiu şi unitățile de învățământ din județ,

Prin această premiere se răsplăteşte efortul profesorilor  în  formarea unor elevi ce au  de performat de-a lungul anului școlar anterior deosebite, oferindu-le acestora  motivație pentru alte şi alte performanțe.

Consiliul Județean Giurgiu  dovedește în continuare că manifestp un interes deosebit învățământului, că promovează şi susține performanța în educație, recunoscând valorile județene, fiind alături de elevii şi de cadrele didactice îndrumătoare care, prin munca lor, duc numele județului Giurgiu pe podiumurile naționale şi internaționale.

Evenimentul va avea loc la Teatrul ”Tudor Vianu”, cu începere de la ora 11:00.

(Jurnal)

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com