Sâmbătă, a fost înmormântat giurgiuveanul găsit spânzurat, joi dimineață, în apartamentul său!

0
10683

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 11:30, curtea Bisericii Eroilor  era înțesată de oameni veniți să-l însoțească pe ultimul drum pe Marian Matei, un antreprenor din Municipiul Giurgiu, care a sfârșit tragic după cum ne relata o rudă de-a sa.

Bărbatul fusese găsit joi dimineață (în jurul orei 9.00) spânzurat în propriul apartament.

 Marian deținea o firmă de transport, fiind totodată proprietar a 3  camioane (TIR-uri).

Iată de ce, impresionant, pentru toată lumea ce a venit  sâmbătă la slujba de înmormântare, a fost autocarul ce adusese în el zeci de cunștințe ale celui răposat și mai les șirul de ”capete  tractor” (cabine camion) ce se găseau aliniate în fața Bisericii, toate  purtând pe ele coroane și jerbe de flori. Erau camioane ale colegilor și prietenilor  lui Marian Matei  care veniseră cu toții să își ia adio de la el.

Extrem de ciudat pentru  noi a fost însă modul în care  el s-a  spânzurat. L-am găsit atârnat  de o ușă din apartamentul său. Nu spusese o vorbă   vreunui prieten, rude sau măcar vreunui membru al familiei, despre ceea ce îl frământa – ne declara un verișor primar… 

Cauza suicidului pare să fi fost depresia, pe fondul unor probleme materiale. Conform aceleiași surse pentru Marian acest lucru nu ar fi fost o dramă, dar probabil că pe lângă asta s-au mai adăugat și alte probleme ce l-au determinat să facă  acest gest necugetat…

Ciudat, cum a reușit să se spânzure de o ușă, atâta timp cât el însuși era cât ușa de înalt...ne mai spunea verișorul lui Marian.

Marian a fost  un băiat minunat…Țineam cu toții la el…Se înțelegea cu soția și cu toți cei ce l-au cunoscut. Avea mulți prieteni …Toți credeam că lucrurile mergeau bine... spunea o cunoștință a acestuia.

Trupul neînsuflețit al lui Marian Matei a fost înmormântat sâmbătă la cimitirul Smârda.

                       Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească!