Sâmbătă, 18 mai a.c., începând cu ora 11.00, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, în colaborare cu Clubul Polițiștilor Motocicliști Blue Knights România III, organizează primul eveniment adresat motocicliștilor începători, în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Evenimentul se va desfășura la Teatrul Tudor Vianu din municipiul Giurgiu, unde vor staționa motocicliști ai Clubului Moto Blue Knights România III, precum și motocicliști începători din municipiul București.

Invităm la această activitate toți tinerii pasionați de motociclism, din municipiul Giurgiu, în vederea schimbului de experiență și a informării cu privire la riscurile la care se pot expune în trafic.

Vor fi organizate exerciții demonstrative de acordare a primului ajutor și o sesiune de informare privind legislația în vigoare, dar și de prevenire a conduitelor neadecvate în trafic.

La activitate vor participa reprezentanți ai Serviciului Rutier și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu și ai Filialei Crucea Roșie Giurgiu.