Chiar dacă titlul articolului sună  bizar, ba chiar  macabru,  el relevă după cum o să constataţi, o realitate înfricoşătoare.

După evenimentul tragic de acum câteva zile, petrecut într-o staţie de metrou, când o tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa ca urmare a faptului că a fost împinsă, în mod intenţionat, în faţa trenului care tocmai intra în staţie, s-a creat o adevărată isterie printre călătorii de sex feminin ai metroului bucureştean. Astfel, tot mai multe persoane vin şi reclamă că sunt, într-un fel sau altul, victime ale ameninţărilor unor necunoscuţi.

Un asemenea de caz s-a petrecut în dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, când o femeie, în vârstă de 42 de ani a reclamat poliţiştilor, faptul că a fost ameninţată, într-o staţie de metrou, de către o altă persoană de sex feminin.

„Potrivit celor mai noi informaţii, presupusa agresoare ar fi fost identificată. „Nu scapi de mine!“, ar fi  ameninţat presupusa agresoare, în vârstă de aproximativ 60 de ani. „Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare. Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile colegilor noştri aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă.”, scriu cei de la adevarul.ro.

„Vineri dimineaţa, în jurul orelor 10,00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60 m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră”, au afirmat şi poliţiştii de la metrou.

Iată motivul care ne-a inspirat să dăm titlul acestui material: S-a deschis sezonul de vânătoare la metrou. Cazul tinerei ucise în staţia de metrou a creat o adevărată psihoză în rândul femeilor , iar după cum sesizaţi s-a produs o adevărată isterie naţională.

Şocaţi de crima de la metrou, peste 25.000 de bucureşteni au semnat deja o petiție prin care cer montarea unosr scuturi anti-suicid la marginea peroanelor .

De asemenea, bucureştenii îşi doresc la metrou camere de supraveghere performante, pentru ca persoanele periculoase să fie identificate mai uşor.

Dar dincolo de toate acestea îngrijorător este faptul că tot mai multe femei ce au trecut în aceste ultime două zile prin stațiile de metrou, ale Capitalei,  pretind că se simt urmărite, iar unele au declarat chiar că au fost  agresate de tot felul de persoane dubioase…

Giurgiuvencele au noroc!  Bine că n-avem metrou…Ba nici gară nu prea mai avem!

(Jurnal)