Riscă închisoarea pentru o aerotermă!

0
268

Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări față de un bărbat de 56 de ani din comuna Stănești, care, profitând de faptul că un consătean a fost plecat de la domiciliu, i-a sustras aragazul și o aerotermă.

Vineri, 14 februarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat domiciliat în comuna Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o aerotermă.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu – Postul de Poliție Stănești a reieșit faptul că, la data de 14.02.2020, un bărbat de 56 de ani, domiciliat în comuna Stănești, județul Giurgiu, profitând de faptul că un consătean, în vârstă de 22 de ani, în intervalul orar 09.00-10.00, a părăsit locuința din satul Stănești pentru a se deplasa la magazinul din localitate în vederea achiziționării unor bunuri, a pătruns în imobil, pe ușa lăsată descuiată și neasigurată, iar dintr-un dormitor a sustras o aerotermă și de pe holul locuinței un aragaz portabil.

Bunurile, în valoare de aproximativ 300 lei, au fost recuperate în totalitate și predate proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.