Restructurările de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, mult zgomot pentru nimic

0
210

tinteaS-au finalizat procedurile privind noua organigramă a DITL Giurgiu, astfel că, la acest moment, după cum ne declara directorul Direcţiei, Laurenţiu Ţintea, instituţia pe care o conduce numără 59 de angajaţi.

„Din cele 15 persoane care au primit preavize, doar trei s-au prezentat la examen, şi două au şi promovat acest examen. Din aceste date, constat că pe restul nu i-a interesat ce se va întâmpla mai departe. La acest moment, mai am două persoane în concediu medical, luat în perioada preavizului, dar care nu s-au prezentat la examen, astfel că au pierdut şansa de a rămâne angajaţi ai Direcţiei”, ne declara Laurenţiu Ţintea.

De asemenea, acesta a mai precizat, pentru publicaţia noastră, faptul că din cele 59 de persoane rămase, active sunt 53, restul de şase aflându-se în concediu pentru creşterea copilului.

„Aceasta nu ar fi o problemă, pentru că, într-un an, doi, vom avea tot personalul la muncă. Ce trebuie ştiut este faptul că am anulat, odată cu noua organigramă, cele nouă posturi vacante definitive, şi, de acum, nu pot spune decât că mă aştept ca angajaţii noştri să îşi facă treaba aşa cum trebuie, mai ales că există şi componenta financiară, deloc de neglijat, iar tehnica ne vine în ajutor!”, mai spunea directorul DITL.

Printre avantajele financiare despre care vorbea Laurenţiu Ţintea se numără inclusiv fondul de bonificaţii de 5% din fondul de salarii al unităţii, care, pentru ultimele cinci luni ale acestui an, se ridică la 38.500 de lei în total.

(Jurnal)