Meciul dintre Dunărea Giurgiu (foto) şi Victoria Adunații Copăceni, contând pentru etapa a 13-a din Liga a 4-a, meci amânat și reprogramat pentru sâmbătă, 26 februarie 2022, de la ora 14:30, va avea loc pe stadionul din Port. Meciul ar fi trebuit să se dispute la 27 noiembrie 2021, însă AJF Giurgiu a decis amânarea acestuia după ce mai mulți jucători de la Adunații Copăceni s-au îmbolnăvit de enterocolită.

Ambele echipe au nevoie de toate punctele puse în joc, astfel că ne așteptăm la o partidă destul de interesantă.

Dunărea merge destul de bine în jocurile disputate pe teren propriu, iar ultimele rezultate din amicale sunt încurajatoare înaintea duelului cu Adunații Copăceni.

Înaintea disputării acestui meci restant, Dunărea se află pe locul 3 în clasamentul Ligii a 4-a, cu 28 de puncte, după cele 12 meciuri jucate și are ultimele 9 partide fără înfrângere.

De cealaltă parte, Victoria Adunații Copăceni ocupă  locul 4 în clasament, 22 de puncte obținute în tot atâtea meciuri jucate.

Din păcate, nu am putut să jucăm în etapa în care eram programați, este considerată o restanță. Ținând cont de obiectivul propus, câștigarea campionatului, suntem obligați să câștigăm. Pregătim acest meci cu maximă seriozitate și, cred eu, băieții trebuie să dea dovadă de profesionalism, de seriozitate și să conștientizeze momentul, pentru că nu ne permitem niciun pas greșit”, a spus prof. Mirel Marin director-manager.

Confruntarea dintre Dunărea Giurgiu și Victoria Adunații Copăceni se va dispută sâmbătă, 26 februarie, pe stadionul din Port, cu începere de la ora 14:30.

(Costel Spînu)